2013. május 25.

July 4th in New York?

Olvasoi kerdesre reagalva, miszerint:

"Tudsz valami eldugott helyet New Yorkban, ahonnan jo nezni a julius 4-i tuzijatekot?"

Eloszor is kiderited, hogy melyik folyon lesz: iden a Hudson folyon lesz, vagyis Manhattan es Jersey kozott. Between West 24th and West 50th Streets, ahogy a gugli irja. Nincs eldugott jo hely es asztalt nem lehet meg egy normalis esten sem foglalni sehol, ez NY, hova gondolsz? :)

Eldugott jo hely akkor van, ha van egy haverod, akinek a 40. emelet felett van apartmanja Manhattan West Side-on es nyugatra nez az erkelye. Emlitett haverod viszont minden csajt megkaphat aznap este es nem teged fog felvinni :)

Brooklynbol is jol latszik (c) nyhabitat.com

Menj siman a partra, jo hosszu, el lehet ferni es az action ugyis feletted zajlik. Atmehetsz Jerseybe is, nem mintha kevesebben lennenek, de akkor Manhattan Skyline lesz a tuzijatek hattere, ami azert nem gyenge. De meg Brooklynbol is marha jol latni, a fenti kep onnan keszult, a tuzijatek valojaban Manhattan tuloldalan van.

Elmeny szempontjabol julius 4-en New Yorkban foleg csak turistak vannak mindenutt es a tuzijatek amugy elbujhat a budapesti aug 20-hoz kepest, erre keszulj fel. Ha ezt szova teszed, el fogjak vagni a torkodat, erre is keszulj fel. Izgalmasabb szerintem elmenni a varosbol es Burger & hotdogs & BBQ-val tolteni a hetveget igazi amerikaiakkal. De ehhez ismerni kell par embert.

Mondjuk a vicces az, engem mar ert July 4th egy Walmart parkolojaban a vilag vegen es este nyolckor megallt az elet es az eg fele neztek az emberek. A parkoloban. Ugyanis a legkozelebb levo varosban tuti van tuzijatek, barhol vagy. Volt is, messzirol, de lattuk. Az emberek bementek a Walmartba, vettek hotdogot meg so:rt es a parkoloban, a pickup truck-juk platojan ulve, labat logatva, Budweiserrel a kezukben, enekeltek a himnuszt egyutt, de tobb szazan. Egyszeru, oszinte emberek.

PS: Tanuld meg az amerikai himnusz szoveget. Nincs nagyobb jele a tiszteletnek, mint ha veluk enekled a himnuszukat - es ezt ertekelni fogjak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése